EPOXY & PU GIETHARSEN

Sika Advanced Resins biedt een uitgebreid gamma aan gietharsen aan die koudhardende 2K PU of epoxy systemen zijn. Ze zijn geschikt voor de snelle en goedkope vervaardiging van productie hulpstukken zoals schuim-, RIM- en vacuümvormen of gieterijpatronen en metaalvorm mallen.
Sommige fastcast harsen zijn bijzonder ontworpen voor het maken van schaalmodellen, mock-ups en prototypes.

Volgende product categoriën worden aangeboden

  • ONGEVULDE FASTCASTS: Deze PU fastcast harsen worden meestal gebruikt voor het maken van gedetailleerde modellen en dunwandige modellen dank zij hun uitstekende vloeibaarheid. Ze kunnen echter ook in dikkere lagen worden gegoten door er zelf vulmaterialen aan toe te voegen.
  • GEVULDE FASTCASTS: door hun lage krimp zijn ze vooral geschikt voor het maken van bijvoorbeeld masters, kern modellen, negatieven en patronen met grotere afmetingen of waar grotere nauwkeurigheid vereist is (het F40-1 hars is het product met de laagste krimp tot 1 mm/m)
  • EPOXY CASTING RESINS VOOR MODELLEN & TOOLS: de typische voordelen van epoxy harsen zijn hun goede weerstand tegen mechanische, chemische of thermische invloed en eenvoudige verwerking als gevolg van lage krimp en lage vochtgevoeligheid.
  • TRANSPARANTE EPOXY: deze harsen geven hoge transparantie en worden veel gebruikt voor het opgieten van decoratieve stukken (oa tafels)
     

Afbeeldingen

Interesse in één van deze producten?

Contacteer ons voor professioneel advies bij de keuze van jouw producten.

+32 55 457 990